Szállásügyintézés

+36 30 6414092  szallasfoglalas@edvymalom.hu

Rendezvényszervezés

+36 30 5718083  info@edvymalom.hu

Cím

Edvy Malom Fogadó és Barokk Udvarház
H-8500 Pápa, Gyimóti u. 91.

GPS: N47  19'  26,47"   E17  29'  13,18"

Barokk esküvői helyszín Veszprém megyében Pápán az Edvy Malom Fogadóban

Üdvözöljük Önöket az Edvy malomban!

Először is szeretnénk gratulálni ahhoz a döntésükhöz, hogy elhatározták: összekötik életüket. Mit is kívánhatnánk, mint izgalmakkal fűszerezett, vidám készülődést, két megható igent, egy életre szóló élményt és boldog házaséveket.

Célunk, hogy esküvőjük maradandó élmény legyen, és vendégeik majdan példaként emlegessék sajátjuk szervezésénél. Ez számunkra a legnagyobb elismerés.

Az esküvő tervezésekor az egyik legnehezebb döntés a helyszín kiválasztása. Legyen különleges, jól megközelíthető, biztosítson minél több szolgáltatást elérhető áron.

Fogadónk alkalmas szűk családi körben tervezett esküvők megrendezésére (15 és 25 fős termek), illetve a nagyszabású lakodalmak lebonyolítására (80 fős és 100 fős termek) is. Az ülésrend kialakítását és a terítést, díszítést előre elkészített tervekkel, fényképekkel tesszük könnyebbé.

A zárt udvar -platánfákkal, oltárral, partisátorral, padokkal, színpaddal, kis tóval- lehetővé teszi, hogy a család apraja-nagyja együtt lehessen zavartalanul. Az udvaron szabadtéri esküvő és állófogadás megvalósítására is lehetőség van. A múltat idéző malom és a szép természeti környezet együtt remek fényképezkedési helyszín.

A vendégek számára 25 főig tudunk szállást biztosítani.

A minket választóknak egy felkészült kollégánk segít a szervezésben A-tól Z-ig, és minden esetben meglepetés ajándékokkal kedveskedik az ifjú párnak.

Javasoljuk, hogy szabadtéri program esetén legyen alternatívájuk rossz időjárásra is! Érdemes egy vázlatot, rövid forgatókönyvet készíteni az este menetéről (pl. érkezés ideje, vacsora időpontja, nyitótánc időpontja stb.), hogy minél zavartalanabbul történjen minden. Jó ötlet, ha nagyszabású rendezvénynél nem mindent az ifjú pár vállal magára, hanem megosztják a feladatokat a barátokkal, rokonokkal (pl. ki hozza el a menyasszonyi csokrot a virágboltból, ki lesz az, aki nem iszik alkoholt, és sofőrként lehet rá számítani az éj folyamán, stb.).

Végezetül - mivel a jó házassághoz elengedhetetlen, hogy kellő humorral kezeljük a nehézségeket - álljon itt egy vicc a jövőre nézve:

"Az ifjú férj hazaérkezik a munkából, és látja, hogy sűrű füst gomolyog ki az ajtón. Bekiabál: Drágám, most főzöl vagy vasalsz?"

Szeretettel az Edvy malom tulajdonosai és dolgozói